18:44
Як не гальмує його місцевий політичний бомонд, а проект видобутку сланцю на Львівщині потроху таки просувається. Сьогодні під час круглого столу на тему альтернативного газу за участі посла США в Україні Джона Теффта голова Львівської облради Петро Колодій повідомив – проект угоди Кабміну із Шевроном вже у Львові.
20:49
На Стрийщині правоохоронці затримали банду з трьох дев'ятикласників, що грабували церкви. Проникали злодюжки в храми здебільшого через вікна, через них і виносили пожертви. Впіймати неповнолітніх лиходіїв міліції допомогли городяни, які стали свідками злочину. Підлітків підозрюють в щонайменше 10-ти церковних крадіжках.
19:32
Ще один електронний монітор руху трамваїв розміщено на площі Ринок. Табло поділене на дві частини, які відображають одну і ту ж інформацію у різних ракурсах. Нижня частина показує найближчі до прибуття трамваї, номер їх маршруту, через скільки часу приїде і початкову та кінцеву зупинки маршруту. Верхня ж частина інформує про маршрути, які проходять через конкретну зупинку, останні шість зупинок перед нею, та відображає інформацію, де перебуває трамвай на конкретному відрізку.
22:04
Перевізники Львівської області вимагають від голови облдержадміністрації Віктора Шемчука відремонтувати дороги. Інакше обіцяють підвищити тарифи, щоб відшкодувати збитки від нищення транспорту та перевитрат пального. Разом із тим таких радикальних кроків як страйк перевізники наразі не планують.