18:55
Дешевше не буде, очікувати на отримання житла задурно – все одно, що на манну з неба. Сподіватися на зниження вартості житла, а також на падіння відсотків по іпотечних кредитах львів’янам марно. Такі песимістичні прогнози роблять практично усі учасники цього ринку — будівельники, банкіри та незалежні експерти. Кожен з них має свої аргументи і вони явно не на користь тих, хто найближчим часом планує придбати домівку.
11:42
Вуличний університет – це дискусійна платформа для обговорення актуальних питань та обміну інформацією. Учасниками можуть стати всі охочі, без жодних стереотипних чи соціальних обмежень. Лекцію на тему: „Минуле як майбутнє” 19 червня прочитав головний редактор порталу „Історична правда” Вахтанг Кіпіані.
01:10
Вікові традиції на сучасний лад знову повертаються в осередок культурного життя України. У добу літнього сонцестояння, 21 червня відбудеться свято Івана Купала. Учасники дійства, яке проходитиме на території паркової зони «Погулянка», матимуть можливість поринути у містичну та загадкову атмосферу давніх звичаїв, доторкнутись ногами і з головою поринути в атмосферу загадкових традицій та народних обрядів.
23:30
19 червня на площі Ринок відбувся ще один захід присвячений розвитку міста Львова, що відбувається у рамках проекту «Майстерня міста», – молодіжна відео-майстерня «ЗБОЇЩА FILM PROJECT» продемонструвала відео, присвячене історії Львова, та відбулася презентація від Управління охорони історичного середовища «Чого не можна робити у Львові?», у якій взяли участь не лише жителі міста, але й іноземні волонтери.