07:40
Десять карних справ за фактами зловживань та перевитрат фінансів чиновниками з Львівської дирекції по підготовці до Євро-2012 та виконавцями робіт зараз розглядає обласна прокуратура. Посадовцям цього підприємства та підрядникам закидають нанесення збитків державі у розмірі 9 мільйонів 200 тисяч гривень.
17:49
У Львівській дитячій лікарні на повну запрацювало відділення для реабілітації дітей з ураженням нервової системи та опорна-рухового апарату. Упродовж року тут зможуть отримувати усі відновні процедури в комплексі понад 2 тисячі маленьких пацієнтів. Таке потужне відділення стало першим неприватним в Україні.
00:10
Сьогодні на сесії Львівської обласної ради спробують обрати першого заступника голови. Наразі тривають переговори. Претендентів є троє - представник «Фронту змін» Василь Пісний, від Народного Руху України Андрій Корнат та від УДАРу Оксана Юринець. Кандидатуру свого заступника має запропонувати сам Петро Колодій однак він тримає інтригу. Каже - все з'ясується на сесії.
19:00
У Львові двоє троє людей опинилися під земляними завалами. Трагічний випадок трапився на вулиці Зелена, 321 на приватному подвір’ї. По цій території пролягала траншея, яку копала організація, що підпорядковується Міноборони. Коли один з робочих заліз у яму, на нього осунувся грунт. Від нестачі кисню людина загинула. Двох робітників, що взялися рятувати співробітника також засипало землею, проте їх вчасно відкопали.