На Водохреща львівський Автомайдан здійснив марш-кидок до місцевих регіоналів

Катерина Поліщук  |  Понеділок, 20 січня 2014, 00:09
Активісти львівського автомайдану 19 січня 2014 року провели автопробіг-бойкот регіоналів Львівщини. Цього разу обмежились Буським районом і містом Буськ, де мешкає голова фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді Ігор Грещук.
На Водохреща львівський Автомайдан здійснив марш-кидок до  місцевих регіоналів

Як зазначив координатор «Автомайдану-Львів» Андрій Макар, основною метою автопробігу є висловити протест проти законів, прийнятих 16 січня 2014 року у Верховній Раді та переконати депутатів Партії регіонів покинути її лави.

Близько півсотні автомобілів з національною та євросимволікою зібрались на вулиці Богдана Хмельницького, 188-а, на паркінгу поблизу ТЦ "Епіцентр". Після невеликого пікету торгового центру, що належить родині Герег – народному депутату від Партії регіонів Олександру Герезі та його дружині, секретарю Київради Галині Герезі, автомайданівці вирушили до Буська. Саме тут мешкає голова фракції  ПР у Львівській облраді  Ігор Грещук.

Майже 40 хвилин пікетувальники сигналили та викликали депутата вийти до них на вулицю та здати свій мандат. Однак безрезультатно. Депутат так і не з'явився перед автомайданівцями. Тож активісти залишили на брамі біля будинку депутата два телячих язика як символ ганьби, та й поїхали  «в гості» до інших місцевих регіоналів.

Зокрема, заїхали в кафе "Трафік" у м.Буськ, яке належить депутатові Буської районної ради від ПР Володимиру Сисуну. Той не побоявся вийти до мітингувальників та заявити, що хоча він не підтримує політичні погляди та дії  Партії регіонів, однак виходити з партії не збирається.  Автомайданівці, своєю чергою, дали йому час продумати до кінця наступного тижня.

Фото: Facebook

comments powered by HyperComments