У Львові заграли водостічні труби та велосипедні колеса

Катерина Поліщук  |  Понеділок, 14 жовтня 2013, 17:39
Вперше в Україні львівські школярі заграли концерт на музичних інструментах з будматеріалів та велосипедних коліс Унікальний музичний проект відбувся на вихідних у міському Палаці культури ім.Гната Хоткевича. П'ятнадцять львівських школярів разом з польськими музикантами з гурту «Карбідо» заграли «сміттєвий концерт».
У Львові заграли водостічні труби та велосипедні колеса

У міському Палаці ім.Гната Хоткевича відбулась експериментальна музична майстерня BEATS4KIDS. Протягом двох днів діти створювали музичні інструменти зі звичайних та незвичайних предметів, серед яких будівельне сміття, цвяхи, шурупи, трубки, пластикові пляшки, скляний посуд, велосипедні колеса та багато іншого. Після виснажливих, проте захопливих репетицій відбувся повноцінний видовищний концерт.

Проект відбувся під керівництвом польського музиканта Міхала Літвінєца, співавтора уже відомого львів'янам аудіо-перфомансу зі світовою славою STOLIK/THE TABLE. Також музикант і композитор відомий співпрацею з Юрієм Андруховичем. В складі польського експериментально-інструментального гурту Karbido (Карбідо) він разом з Андруховичем видав  два спільні альбоми «Самогон» та «Цинамон (з додатком Індії)»

Музична майстерня BEATS4KIDS організована в рамках міжнародного  фестивалю альтернативної музики Art Meetings.

Фото: прес-служба міського Палацу ім. Гната Хоткевича

comments powered by HyperComments