Янукович пообіцяв підвищити соцзахист ветеранів. Та не сказав як

Валерій Шмаков  |  Середа, 2 жовтня 2013, 16:14
Ветеранам та учасникам Великої Вітчизняної війни піднімуть рівень соціального захисту з нагоди святкування 70-ї річниці визволення України від німецько-нацистських військ. Про це, 1 жовтня, в Міжнародний день людей похилого віку повідомив Президент України Віктор Янукович, перебуваючи на Львівщині. При цьому не уточнивши що саме передбачає обіцяне ним підняття рівня соцзахисту.
Янукович пообіцяв підвищити соцзахист ветеранів. Та не сказав як

Як зазначив Гарант, одноразову допомогу і пенсії ветеранам та учасникам війни влада збільшує з року в рік.

«Це люди перед якими ми завжди схиляємось і будемо пам’ятати про них вічно. Про тих, хто приніс мир на нашу землю», - сказав Віктор Янукович.

Як констатував Янукович, за минулі три роки рівень пенсійного забезпечення пенсіонерів в цілому зріс на 42%.

«Багато це чи мало? Безумовно мало. Треба піднімати і далі. Ми це будемо робити. Люди похилого віку – це люди, які своює працею заробили на старість для того щоб мати якісне життя. І наш борг перед людьми похилого віку буде завжди», - зазначив Янукович.

За словами Президента, сьогодні передусім потрібно забезпечити достойну заробітну плату всім працюючим, які створюють умови для пенсіонерів, та відраховують від своєї зарплати ту частину яка йде в консолідований пенсійний фонд.

comments powered by HyperComments