Хизуючись перед Януковичем, військові мало не підірвали село

Катерина Поліщук  |  Вівторок, 1 жовтня 2013, 18:32
У Завадівське водосховище в селі Грушів, Яворівський район, влучив військовий снаряд. За попередньою версією військові «промахнулись» під час сьогоднішніх навчань на Яворівському полігоні за участі Президента України Віктора Януковича. За словами очевидці від сильного вибуху в озері спливла вся риба. Також вибуховою хвилею знесло намети туристів, які відпочивали поруч, а в с. Грушів зникло електропостачання. Постраждалих немає.
Хизуючись перед Януковичем, військові мало не підірвали село

«Вибух пролунав близько 13:15 дня. Безпосередньо вибуху я не бачила.  Ми з компанією зранку пішли по гриби. Коли прийшли, то застали розруху  і побачили, що риба в озері сплила, а нам позривало намети. Зараз тут ходять військові і міліціонери опитують свідків.  Кажуть, що  стався збій під час військових навчань», - каже пані Люба, одна з туристів, які відпочивали біля водосховища.

За її словами там  відпочивало більше десятка людей, але, на щастя, ніхто не постраждав. Навіть є позитив – окрім грибів вдалось назбирати ще й риби.

Військові  цей інцидент наразі не коментують. Олександр Поронюк, керівник прес-служби Західного оперативного командування заявив, що вперше чує про вибух і надасть інформацію після відповідного розслідування.

Нагадаємо, сьогодні на Яворівському полігоні у Львівській області  відбулись  підсумкові навчання підрозділів Збройних Сил України за участі Президента України  Віктора Януковича та міністра оборони України Павла Лебедєва. До навчань залучили майже 1 700 службовців Збройних Сил України

Від Яворівського полігону до  Грушева  близько 20 км.

Фото: Валерій Шмаков

comments powered by HyperComments