Баскетбол. «Галичина» вдома бита «Миколаєвом»

Дмитро Майстренко  |  Середа, 27 листопада 2013, 21:23
У черговому матчі групового етапу Кубка України з баскетболу львівська «Політехніка-Галичина» не зуміла на власному майданчику перемогти баскетбольний клуб «Миколаїв». Гості Львова святкували перемогу з рахунком 67-72.
Баскетбол. «Галичина» вдома бита «Миколаєвом»

«Політехніка-Галичина» - «Миколаїв» 67-72 (17-21, 15-14, 18-22, 17-15)

Поєдинок господарі розпочали активно і вже за перші п’ять хвилин здобули перевагу у вісім очок. Але продовжити так же стабільно «леви» не змогли. І за другу половину першої чверті гравці «Миколаєва» зуміли не лише зрівняти, а й вийти вперед. Гра у галичан в обороні й атаці розладналася повністю. Як наслідок, першу чверть господарі, як і в попередні домашніх матчах, мінімально програли – 17-21. Головними дійовими особами, які переламали хід поєдинку були Сізов, Шубарга та Череповський.

Другу чверть «політехи» розпочали також активно і за перші ж хвилини зуміли зрівняти рахунок. І до середини чверті у рахунку була справжні гойдалки. Команди на точний кидок суперника, відповідали своїм точним влучанням. Однак влучні попадання Шубарги та Пейнерса із-за дуги дозволили гостям вийти вперед. І перед останньою атакою у першій половині гри перевага «Миколаєва» була 5 очок. Та чудова гра Вукосавлєвіча під кільцем дозволила господарям на велику перерву йти з відставанням лише у три очки.

Відразу після повернення на паркет влучні кидки центрового галичан Владана Вукосавлєвіча та Кінделла Дайкса скоротили відставання до мінімуму. Гості на це відповіли триочковим від Пейнерса. У наступні хвилині 5 очок Олександра Кольченка вивели господарів уперед. Та Шубарга не дозволив довго насолоджуватися перевагою. Він відповів точним кидком з-за дуги. Переломним моментом гри стали чотири очки Шубарги в одній атаці. Легіонер «Миколаєва» виконав триочковий кидок, попав, а Дайкс у цей час встиг ще й порушити правила. Далі ще два точних штрафних від Брістола встановили остаточний рахунок після трьох чвертей – 50-57.

У заключній частині гри «політехи» як не намагалися виправити ситуацію, та найбільшим досягненням стало скорочення рахунку до -2. Не більше. Гості вже не допустили втрати своєї переваги. А наприкінці гри точними дальніми кидками повністю зламали опір команди зі столиці Галичини. Матч закінчився з рахунком 67-72.

Найрезультативнішим гравцем цього вечора став баскетболіст «Миколаєва» Кшиштоф Шубарга. Він виконав 6 із 7 дальніх кидків, а загалом здобув 27 очок. У складі «Галичини» найкращим став сербський легіонер Владан Вукосавлєвіч. Лише одного бідбирання йому не вистачило до дабл-дабла. Загалом він здобув 21 очко і виконав 9 підбирань.

comments powered by HyperComments