На «Святу землю» за копійки. Wizz Аir відкриває авіарейс зі Львова в Тель-Авів

Катерина Поліщук  |  Середа, 27 листопада 2013, 16:57
Лоукост-перевізникWizz Аir оголосив про відкриття новогонапрямку зі Львова в Тель-Авів. Перший рейс запланований на 1 травня 2014 року, однак квитки можна купувати вже. Це вже дев’ятий авіарейс, який відкриває лоукост-перевізник зі Львова.
На «Святу землю» за копійки. Wizz Аir відкриває авіарейс зі Львова в Тель-Авів

Новий рейс стане прямим авіасполученням між Львовом та столицею Ізраїлю, містом Тель-Авів, і буде виконуватись на новому літаку Airbus A320 тричі на тиждень –у вівторок, четвер та суботу. Наразі ціна від 419 грн в один бік. Квитки зі Львова до столиці Ізраїлю Тель-Авіву вже сьогодні можна купити на сайті компанії.

«Ми раді сповістити про відкриття нового рейсу Львів-Тель-Авів в межах співробітництва з авіакомпанією «Візз Ейр Україна". Пряме сполучення між Львовом та Тель-Авівом на цілорічній основі за доступними цінами було одним з найочікуваніших для львів'ян, враховуючи багату історію стосунків між Україною та Ізраїлем", - зазначив Роман Гонтарев, генеральний директор ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького".

Нагадаємо, у вереснікомпанія Wizz Air Ukraine оголосила, що 30 квітня 2014 р відкриває у Львовітретю базудислокації своїх літаків та відкриває з наступного року п’ять нових напрямків: до Неаполя, Риму (Італія), Валенсії, Барселони-Жирони (Іспанія) та Кутаїсі (Грузія).

Наразі бюджетними авіарейсами Wizz Air Ukraineзі Львова можна долетіти до Венеції та Мілану (Італія) і Дортмунда (Німеччина). Це наразі єдина компанія, яка планує відкрити нові напрямки авіаперевезень зі Львова.

comments powered by HyperComments