Суд заборонив Євромайдан у Львові

Валерій Шмаков  |  Субота, 23 листопада 2013, 05:06
Львівський окружний адміністративний суд під головуванням судді Олени Крутько постановив заборонити встановлення малих архітектурних форм з 6.00 23 листопада до 29 листопада за адресами пр-т Свободи, 1, пл. Ринок, 1, вул. Університетська, 1, вул. Винниченка, 18.
Суд заборонив Євромайдан у Львові

Про це повідомив співорганізатор мітингу на сторінці «Євромайдан Львів»  у  Фейсбук.

Судове засідання, яке стосувалося розміщення малих архітектурних форм у центрі Львова завершилося пізно вночі.

Водночас, на площі біля пам’ятника Т.Шевченку у Львові перебуває кілька десятків активістів Євромайдану. Про це з місця події повідомив кореспондент «Справжньої варти».

Активісти – в основному молоді люди та студенти, які встановивши на площі великий намет, тепер відпочивають, грають в спортивні ігри та співають патріотичні пісні під гітару.

Проте, за словами організаторів Євромайдану, вочевидь, зранку о 6:00 варто очікувати на виконавчу службу

Довідка:

Нагадаємо, мітинг на площі перед пам’ятником Т.Шевченкові було оголошено безстроковим. Тож присутніх закликали не розходитися і залишатися на площі наніч.  Для цього на площі розбили великий намет, а деякі підприємці надали гарячі напої для мітингувальників.

Натомість, ставленик президента України, голова Львівської облдержадміністрації  Олег Сало закликав мешканців Львівщини не виходити на акції протесту. Окрім цього, Львівська ОДА звернулась до суду з вимогою заборонити мітинг на підтримку євроінтеграції України на площі біля пам’ятника Т.Шевченку.

comments powered by HyperComments