Новини на головну

14:40
Загалом коронавірусну інфекцію виявлено — у 3072 осіб, 100 людей померло. 639 пацієнтів одужало.
13:38
Як повідомила заступниця міського голови Львова й керівниця міського штабу протидії коронавірусу Галина Слічна, на Львівщині підтвердили ще 4 смерті людей, інфікованих коронавірусом
12:33
Сокальський районний суд Львівщини визнав винним у хуліганстві Володимира Саноцького, що на камеру трощив вікна у приміському поїзді Львів-Сокаль, а потім хизувався відео у соцмережах.
22:18
За версією слідства, інспектор Львівської митниці ДФС вніс недостовірну інформацію у систему "Інспектор-2006" щодо перетину кордону автомобілем марки "Volkswagen Golf", який насправді перебував на території України та використовувався без сплати митних платежів.
20:15
7 липня цього року відбудеться судове засідання У Львівському окружному адміністративному суді, яке й визначить подальшу долю майбутнього житлового гіперкомплексу.
18:07
Дружина кума Путіна володіє бізнесом у багатьох стратегічних сферах, місцями разом з Коломойським.
16:04
Сьогодні, 12 червня, коли відзначається День Росії, перед російським консульством у Львові на бігборді з’явилася емблема Департаменту контррозвідки (ДКР) Служби безпеки України.
14:59
На жінку вже склали акт-попередження.
15:08
Лідер політичної партії «Голос» Святослав Вакарчук повідомив, що зареєстрував заяву про складання повноважень народного депутата України.