На в’їзді до Львова нетверезий львів’янин вчинив масштабне ДТП

Понеділок, 6 липня 2020, 11:47
Автомобіль «Audi», яким кермував 26 річний львів’янин, зніс ліхтар та огорожу ресторану на в’їзді до Львова. В наслідок аварії загинув один із пасажирів легковика
На в’їзді до Львова нетверезий львів’янин вчинив масштабне ДТП

Вночі на понеділок 6 липня 2020 року на кільцевій розв’язці вулиці Городоцької і об’їзної дороги Львова нетверезий львів’янин, який кермував автомобілем «Audi S6» на київських номерах, не впорався із керуванням, зніс ліхтар і огорожу ресторану на околиці Львова. Про це повідомляє «ZAXID.NET» із посиланням на прес-службу Національної Поліції Львівщини.

В результаті ДТП загинув пасажир легковика, водій та іще дві пасажирки автомобіля «Audi S6» віком 17 та 25 років доправлені до лікарні, де їм надається відповідна медична допомога.

У поліції говорять, що нетверезий керманич «Audi S6» на великій швидкості не впорався із керуванням на кільцевій розв’язці. Автомобіль зіткнувся із ліхтарем зовнішнього освітлення, далі розбив огорожу ресторану «Садиба м'ясо & риба» і врізався в дерево на його території.

Наразі триває слідство, правоохоронці встановлюють обставини аварії. Попередньо уже встановлено, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він  затриманий і невдовзі суд обере для нього запобіжний захід. За скоєння цього ДТП із важкими наслідками водію загрожує тюремне ув’язнення. 

comments powered by HyperComments