На станції Підбірці біля Львова під колесами електропоїзда загинув чоловік

Понеділок, 6 липня 2020, 15:04
Ймовірно наїзд на людину здійснив приміський електропоїзд, який прямував зі Львова до Здолбунова
На станції Підбірці біля Львова під колесами електропоїзда загинув чоловік

У відділі комунікації Національної поліції Львівської області сьогодні повідомили про загибель людини на залізничній колії перегону Підзамче – Підбірці Львівської залізниці. Правоохоронці повідомили, що о 02:15 5 липня 2020 року за телефоном «102» поліцейські отримали повідомлення про те, що неподалік станції Підзамче Львівської залізниці виявлено труп людини, яка ймовірно загинула внаслідок наїзду потяга.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Пустомитівського відділу поліції. Попередньо встановлено, що 60-річний львів’янин загинув внаслідок наїзду на нього електропоїзда Львів – Здолбунів. Від отриманих травм людина померла на місці пригоди.

За фактом загибелі людини слідчі Пустомитівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 276 «Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту» Кримінального кодексу України. Зараз проводиться досудове розслідування. Поліцейські встановлюють обставини події.

Для довідки: приміський електропоїзд № 6096 сполученням Львів – Здолбунів відправляється зі Львова о 18:00, зі станції Підзамче він відправляється о 18:14, прибуває у Підбірці о 18:22. Отож, із інформації поліції випливає, що труп людини лежав на перегоні біля 8 годин (якщо дійсно наїзд був здійснений електропоїздом № 6096).

Фото умовне. Автор фото – Хауляк Іван.

comments powered by HyperComments