Новини на головну

12:06
Проект реконструкції ділянки вулиці Пекарської від вулиці Тершаківців до вулиці Мечникова та вулиці Шімзерів розробляло ЛКП «Інститут просторового розвитку». Якщо вірити картам «Google», довжина ділянок, які підлягають реконструкції, складає лише біля 1100 метрів.
11:45
Не дивлячись на найбільшу кількість виявлених вчора інфікованих, Львівщина на третьому місці в Україні за темпами інфікування коронавірусом в розрахунку на 100 тисяч населення. Швидше всього вірус поширюється на Волині, на другому місці - Рівненщина.
19:13
Сьогодні Західний апеляційний господарський суд ухвалив рішення, яким скасовано право власності забудівельників на частину ансамблю синагоги "Турей Загав" (Золота Роза). Завдяки цьому збережено пам'ятки не лише місцевого та національного значення, а й світового.
16:42
Львівська залізниця частково відновила приміське сполучення – на маршрути вийшли електрички і дизель-поїзди. Звідки і куди вони курсують досліджувала «Справжня Варта».
09:03
Загалом на Львівщині із початку епідемії COVID-19 його збудник підхопило 5882 людини, від цієї хвороби померло 157 людей
18:33
Нову машину наразі журналістам іще не показали – обіцяють, що вона буде готова через два місяці.
17:40
Про новий законопроект, який регламентуватиме штрафи за порушення карантинних вимог, зокрема про перебування без масок в публічних місцях розповів Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов.
16:18
У міжнародному аеропорту імені Данила Галицького буде базуватися літак Airbus A320 угорської бюджетної авіакомпанії.
12:13
Чиновники вирішили нагадати львів’янам, що міський транспорт все ще курсує в режимі спецперевезень, тому його пасажири мають мати довідки з місця роботи
13:02
У селі Старичі на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Львівська область) старшина намагався вбити себе ножем.