Новини на головну

15:28
За внесення цього питання у порядок проголосувало тільки 10 депутатів.
15:12
Голова Львівської ОДА Максим Козицький підписав розпорядження про виплату разової допомоги працівникам медичних комунальних некомерційних підприємств.
14:34
Українці три дні прощатимуться із композитором, музикознавцем та Героєм України Мирославом Скориком. Завтра прощання відбуватимуться у Києві, а в четвер і п’ятницю — у Львові.
13:21
Про це йшлося на зустрічі заступника міністра закордонних справ України Василя Боднара з послом Польщі в Україні Бартошем Ціхоцьким
12:41
За результатами перевірки Інспекторами Управління Укртрансбезпеки у Львівській області складені відповідні акти.
12:15
Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА у співпраці зі структурними підрозділами у районах та ОТГ створило інтерактивну мапу спортивної інфраструктури Львівщини.
10:17
Мешканка Львова, 1970 р.н. перебувала на лікуванні у реанімації Львівської обласної інфекційної лікарні з 29 травня. Була підключена до апарату ШВЛ. Позитивний ПЛР-тест отримали 26 травня.
08:37
Жителі Підгірців Бродівського району вийшли на міжнародну трасу «Київ-Чоп», протестуючи проти незаконного приєднання їхньої громади до Заболотцівської ОТГ.
17:13
Мер міста Львова Андрій Садовий зробив тест на коронавірус, результати негативні, але лікарі порадили кілька днів попрацювати з дому.
16:07
Максим Козицький звернувся до Уряду з проханням послабити карантинні заходи.