Львів таки буде в Лізі Європи

Дмитро Майстренко  |  П'ятниця, 12 липня 2013, 14:49
Представляти столицю Галичини у другому за популярністю європейському футбольному турнірі буде львівський арбітр Юрій Можаровський. На перші матчі єврокубків було призначено дві українські суддівські бригади. Одна з яких обслуговуватиме матч Ліги Чемпіонів, а інша – Ліги Європи.

Разом із Юрієм Мажаровським футбольні матчі будуть обслуговувати Євген Халамендик, Олег Плужник та Сергій Лисенчук. 18 липня на них чекає робота на матчі Ліги Європи, в якому зустрінуться переможці пар «Мариехамн» (Фінляндія) – «Інтер» (Азербайджан) та «Цілі» (Словенія) – «Тромсе» (Норвегія).

Друга українська бригада на чолі із Сергієм Бойком 17 липня буде обслуговувати першу зустріч другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між північноірландським «Кліфтонвілом» і шотландським «Селтіком». Разом із головним арбітром до Об’єднаного Королівства відправляться асистенти арбітра Сергій Беккер та Володимир Володін і четвертий арбітр Анатолій Абдула.

Юрій Можаровський є арбітром FIFA.  За підсумками сезону 2012/2013 був визнаний кращим арбітром в Україні.  Як арбітр Можаровський  обслуговує футбольні матчі з 1995 року, а на професійний рівень вийшов у 1999 році. До матчів елітного дивізіону залучається з 2007 року. Також у кар’єрі цього футбольного судді є схвальні оцінки його роботи від авторитетного арбітра Любоша Міхела.

 

comments powered by HyperComments