12:08
Паскуале Трідіко, дослідник європейської економіки, розповів українцям що про нас говорять за кордоном, позбавивши не надто почесної місії. Італієць зустрівся з львів'янами в книгарні «Є», щоб порозмовляти на тему „Україні - 22. Що говорять про нас за кордоном?”.
14:46
У повсякденній реальності є речі, які потрібно доносити до суспільства, близьких і до самих себе. І разом із цим є речі, які самі за себе говорять вражаючи фактами краще, ніж будь якими метафорами. До таких речей належить Форум видавців у Львові, який цієї осені відбудеться вдвадцяте.
10:27
Вже традиційно Форум видавців обіцяє безліч цікавих подій, перформансів і книжкових новинок. Цьогорічна подія, яка відбуватиметься вже вдвадцяте, буде особливо насичена та святкова, адже окрім уже традиційних ярмарку української книги, міжнародного літературного фестивалю, фестивалю ТРАНСЛІТ, конкурсу на найкращу книгу, цьогорічний Форум видавців акумулює ще більше дискусій та акцій.
22:21
Уперше у столиці Галичини відбудеться Міжнародний волейбольний турнір «Кубок Лева». Упродовж трьох днів (29-31 серпня) за кубок поборються білоруська команда «Марко», представники Суперліги «Фаворит» із Лубен та недавній конкурент львівської команди «Барком-Кажани» з Вищої Ліги «Хімпром-СумДУ».