Рух "Свої": Для успішних дій потрібно мобілізуватися!

Наталі Істоміна  |  Середа, 22 січня 2014, 12:16
Віталій Ковтун, координатор руху „СВОЇ”, вважає, що громадянам потрібно організуватись та мобілізуватись задля успішних дій. Про це громадський діяч повідомив під час брифінгу і закликав львів'ян вирушати у Київ: чоловіків в оборонні сотні, а жінок - на кухню.
Рух "Свої": Для успішних дій потрібно мобілізуватися!

Окрім того, Віталій Ковтун вважає, що громадяни повинні допомагати один одному та координуватись. Координатор руху „СВОЇ” вважає, що слід самоорганізуватися, не чекаючи на лідера, який прийде і скомандує, що потрібно робити. „Нині країна знаходиться в такому стані, що наперед тяжко планувати якісь дії і тому стихійні дії все випереджають” – вважає громадський діяч.

Віталій Ковтун вважає, що сенс мирних дій вичерпав себе і заклики до мирних спротивів  мають право на існування, проте невідомо чи є в цьому сенс.

Валерій Веремчук повідомив про те, що  23 січня у Франківському районному суді відбудеться слухання справи отця Демида Михайла, якого звинувачують у тому, що він нібито не зупинився на вимогу працівника ДАІ. Отець стверджує, що він у той час  нікуди не їздив і не міг здійснити таке правопорушення. Громадський діяч закликає львів’ян підтримати отця Демида.

Мирослав Нагірний, представник ОГО „Майдан-Європейський вибір” повідомив про те, що система пільг, яка діє в країні для дітей із розумовими вадами для вступу у ВНЗ не є виправданою. Громадський діяч вважає, що це не доречно, адже такі діти не зможуть вчитися. Тому, Мирослав Нагірний вважає, що доречно надати такі пільги майбутнім студентам із фізичними вадами.

Віталій Ковтун надав корисні номери телефонів:

Телефон координаційного центру адвокатської допомоги: 245-22-64

Гаряча лінія мережі колективного захисту «Свої»:

у Львові: 068-316-44-56 і 063-070-60-75

У Києві: 093-523-72-03 і 098-012-41-40

Фото: "Фраза"

 

 

comments powered by HyperComments