У Львові створили "АвтоМайдан" і запрошують автомобілістів

Катерина Поліщук  |  Понеділок, 13 січня 2014, 09:12
Координаційна рада «Євромайдан Львів» оголосила про те, що офіційно створює об’єднання автомобілістів «АвтоМайдан Львів». Для всіх охочих приєднатися до спільноти розроблена навіть електронна форма вступу.
У Львові створили "АвтоМайдан" і запрошують  автомобілістів

Для координації учасників створили окремі сторінки «АвтоМайдан Львів» у соцмережах, де оприлюднили звернення до автомобілістів Львова.

«Дорогі співвітчизники!

Координаційна рада «Євромайдан Львів» оголошує про створення офіційного формування на базі львівського Євромайдану – «АвтоМайдан Львів». «АвтоМайдан Львів» – це добровiльне об’єднання автомобілістів, якi надають рiзноманiтну пiдтримку Євромайдану. Метою АвтоМайдану є підвищення безпеки активістів, створення перешкод діям тих чиновників, які нехтують своїми конституційними обов`язками та ідуть всупереч волі народу як найпершому джерелу влади в країні. Ми – спiльнота вiльних та чесних водiїв. Тих, хто не може дивитися, як влада чинить беззаконня та зводить наругу над українцями і країною. Закликаємо львів`ян та мешканців області до спільної боротьби!» - йдеться у повідомленні на сторінці «АвтоМайдан Львів» у facebook. Звернення підписано координатором Львівського Єворомайдану Василем Молдаванином.

Для всіх охочих приєднатися до об’єднання львівські автомайданівці розмістили свої контактні дані та анкету учасника. В анкеті водіїв просять назвати своє ім’я, марку авто, місце проживання та контактні дані. Також анкета містить заклик стати активістом АвтоМайдану:«Маєш автомобіль, набридло жити в багні корупції та вакханалії правоохоронців, хочеш жити у вільній Європейській Україні?! Стань активістом Львівського Автомайдану долучись до загальної справи. Ставай до наших лав! Дорога кличе у праведну путь!»

Контакти координатора добровільного об’єднання автомобілістів «АвтоМайдан Львів» Андрія:

тел.: 0999739066; 0935330433

e-mail: [email protected].

Сторінки у соцмережах:

http://vk.com/amlviv

https://www.facebook.com/amaidan.lviv

https://twitter.com/AutomaidanLviv.

Нагадаємо, 10 січня, від львівського ТЦ King Cross Leopolis вирушили дві машини, які започаткували автопробіг на Перший всеукраїнський форум Євромайданів у Харкові. Потім до них долучилися автівки з Києва та Дубно.

 

comments powered by HyperComments