Ігор Пластун: «З «Динамо» було набагато складніше грати»

Дмитро Майстренко  |  Вівторок, 24 вересня 2013, 18:45
Захисник львівських «Карпат» Ігор Пластун порівняв матчі проти донеччан та киян, і віддав перевагу останнім. Якщо «гірників» «зелено-білі» перемогли, то нічия із «Динамо» була б просто чудом, на думку Ігоря.
Ігор Пластун: «З «Динамо» було набагато складніше грати»

«Прикро пропускати гол в останні десять хвилин, але якщо тверезо і без емоцій розібрати гру, то нічия з «Динамо» сьогодні була б просто чудом. Кияни створили дуже багато моментів. Команда сьогодні провела хороший матч. Якби вони сьогодні не виграли, то це було б не справедливо. Але у футболі таке буває. Звичайно, шкода, що не взяли у Києві очко. Прикро.

«Динамо» — великий клуб і нам не потрібно було додатково налаштовуватись на гру. Ми виходили і билися. На жаль, не вийшло зіграти. Ми навіть не могли вибігти в контратаку. Можна сказати, що всі 90 хвилин провели біля свого штрафного майданчика. Наприкінці трохи не дотерпіли і пропустили. Хоча стільки моментів скільки було у «Динамо»... Важко щось сказати зараз», - розповів gazeta.ua Ігор Пластун..

«Динамо» - це «Динамо». Що тут ще можна додати? Це гранд. За 10 турів чемпіонату ця гра була для мене найважчою. Навіть складніше, ніж домашній поєдинок з «Шахтарем». На рідному полі ми відчуваємо себе розкутіше, ніж на виїзді», - порівняв матчі з претендентами на чемпіонство захисник «Карпат».

Довідка

Ігор Пластун – український футболіст, захисник львівських «Карпат» та, в минулому, молодіжної збірної України. Вихованець київської футбольної школи «Зміна-Оболонь», до якої прийшов у 8-річному віці. У липні 2007 року 16-річним гравцем почав залучатися до складу команди «Оболонь-2», що грала у другій лізі чемпіонату України. У жовтні того ж року дебютував в матчах головної команди київської «Оболоні» у Першій лізі чемпіонату. З початку сезону 2010-11 Ігор Пластун, який до того здебільшого виходив на заміну, став незмінним гравцем центру захисту «Оболоні». За результатами сезону 2011-12 столична команда втратила місце в елітному дивізіоні українського футболу, проте Пластун продовжив виступи у Прем'єр-лізі, уклавши контракт з львівськими «Карпатами».

У березні 2010 року увійшов до складу збірної команди України з юнаків 1990 року народження, що почала підготовку до відбірного циклу молодіжного чемпіонату Європи 2013 року. У складі цієї збірної у серпні 2010 року взяв участь у матчах Турніру пам'яті Валерія Лобановського. З жовтня 2010 року по літо 2012 року — гравець основної молодіжної збірної України, за яку відіграв шість матчів.

comments powered by HyperComments