8 лютого 2014

20:53
Яку інформацію приховує влада про штурм обласної державної адміністрації (ОДА)? На Черкащині готовий поділитися правдою з народом колишній керівник місцевої міліції та СБУ краю генерал Микола Каплій.
20:26
Юні хлопці Роман Дзівінський та Назар Держило зараз перебувають у критичному стані у міських лікарнях. Хлопці постраждали під час теракту в київському Будинку Профспілок на Майдані Незалежності.
18:53
У Львові активісти "Правого сектору" Євромайдану привітали генконсула Росії з відкриттям Сочинської Олімпіади. Декілька десятків хлопців в масках колоною вирушили від приміщення колишньої Львівської ОДА до консульства, дорогою вигукуючи «Слава Україні», «Слава нації», «Україна понад усе» та співали пісню «Львівські батяри».
18:11
Казуси російської Олімпіади продовжилися й на другий день. На офіційному сайті цьогорічних зимових Олімпійських ігор подано інформацію про низку українських спортсменів з грубими помилками. А прізвище тернополянки Олени Підгрушної і взагалі спотворили.
16:06
Іван Мунтян, голова фракції "За Батьківщину" в обласній раді, закликає громадян продовжувати боротьбу за незалежність і народовладдя.
03:18
Якщо не поїхати, то хоча б подивитися на мальовничі місця України відтепер можна у львівській кав'ярні „Перша Кляса”. Саме тут відкрили виставку живопису „Просторами України”. В експозиції представлено понад 40 авторських робіт, об'єднаних темою краси природи. Тож тепер львів'яни зможуть здійснити мандрівку просто відвідавши кафе і споглядаючи виставку.
03:08
Громадяни Львова вже вкотре проявили свідому громадянську позицію. Львів’яни взяли на поруки двох активістів Євромайдану, які зараз перебувають під кримінальним провадженням. Це фотограф Мар’ян Гаврилів, який зараз перебуває в лікарні у Києві, та Олексій Салига, якого утримують в Лук’янівському СІЗО. Відповідні заяви сьогодні підписали громадські діячі, представники культури, освіти і ЗМІ.