26 лютого 2014

16:45
Олена Рофе-Бекетова, нащадок видатних українських родів Бекетових і Алчевських, відповіла сьогодні на ініціативу львівської інтелігенції.
13:22
На сьогодні головне завдання Майдану домогтися створення технократичного уряду, куди увійдуть професіонали, а не політики.
11:50
Львівські підприємці припинили ігнорувати податки, але бізнесмени вимагають від нової влади усунути бюрократію.
01:40
Львівські високопосадовці намагаються перереєструвати своє майно на підставних осіб, користуючись нестабільною ситуацією в країні. Про це розповів Олексій Дегтяренко, голова громадської організації «Громадський актив Львова» під час двогодинного марафону у Львівському прес-клубі.
01:37
Є пропозиції створити постійно діюче віче з учасників Євромайдану. Про це розповів Степан Франко, член Товариства колишніх політичних в'язнів Львівщини під час двогодинного марафону у Львівському прес-клубі.
01:33
У різних засобах масової інформації поширилася інформація про те, що автомайданівці відмовляються від ДАІ. Наскільки доцільний такий крок розповів Олег Ільків, голова громадської консультативної ради при ГУ МВС України у Львівській області. Пан Олег висловив професійну точку зору щодо цього та багатьох інших проблем у рамках двогодинного марафону Львівського прес-клубу.