Олімпіада в Сочі: Росіяни спотворили прізвище тернополянки Підгрушної та привласнили українські міста (ФОТО)

Дмитро Майстренко  |  Субота, 8 лютого 2014, 17:59
Казуси російської Олімпіади продовжилися й на другий день. На офіційному сайті цьогорічних зимових Олімпійських ігор подано інформацію про низку українських спортсменів з грубими помилками. А прізвище тернополянки Олени Підгрушної і взагалі спотворили.
Олімпіада в Сочі: Росіяни спотворили прізвище тернополянки Підгрушної та привласнили українські міста (ФОТО)

Так, про біатлоністів України подано, що вони народилися в Росії. Хоча далі уточнено місто, що є українським. Зокрема, російськими стали міста Тернопіль, Чернігів та Суми.

Окрім цих казусів, українська біатлоністка Олена Підгрушна стала «Оленою ПИДХРУШНОЮ». І народилася вона також у «России, Тернополе».

Після поширення інформації в засобах масової інформації, адміністратори швидко виправили помилки. Тепер міста знову стали українськими, а Олена – Підгрушною.

Нагадаємо, що ще до офіційного відкриття Олімпійських ігор шість спортсменів травмувалися на одній з найскладніших трас ігор. Хоча раніше вже цю трасу критикували за високу складність її проходження.

Вчора відбулося офіційне відкриття Олімпіади в Сочі. Триватимуть найголовніші змагання зими до 23 лютого. Загалом честь України на Олімпійських іграх в Росії захищатимуть 43 спортсмени.

Додамо, що на відкриті під час параду атлетів львів’янин ніс прапор… Ізраїлю. Прапороносець ізраїльської команди Владислав Буканов народився у Львові. У віці п’яти років він переїхав з родиною до Ізраїлю. У Сочі Влад змагатиметься у турінрі з шорт-треку. Український же стяг був у руках лижниці Валентини Шевченко, призерки чемпіонату світу і володарки Кубка світу, для якої це буде вже п’ята Олімпіада.

Фото з «помилками» з сайту Galnet

Фото: vinnitsaok.com.ua

comments powered by HyperComments