У Львові «Правий сектор» привітав генконсула Росії з відкриттям Олімпіади (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Субота, 8 лютого 2014, 18:51
У Львові активісти "Правого сектору" Євромайдану привітали генконсула Росії з відкриттям Сочинської Олімпіади. Декілька десятків хлопців в масках колоною вирушили від приміщення колишньої Львівської ОДА до консульства, дорогою вигукуючи «Слава Україні», «Слава нації», «Україна понад усе» та співали пісню «Львівські батяри».
У Львові «Правий сектор» привітав генконсула Росії з відкриттям Олімпіади (ФОТО)

Вже під воротами консульства вітання підкріпили вибухами піротехніки. Зокрема активісти запалили бенгальські вогні та використали  декілька пачок петард.

Проте, до  "привітальників" ніхто не вийшов. Натомість під входом у консульство з'явилась посилена охорона з кількох працівників міліції, але акція минула мирно.

«Російська влада постійно чинить тиск на Україну. Ці тиски бувають різні – політичні, економічні. Газові й тому подібні. Вони ж підбурюють та фінансують на нашій землі проросійські організації. І зараз "наш" не шанований Віктор Федорович, замість того, щоб розв’язувати кризу вдома поїхав у Сочі. Так от ми таким чином показуємо, що невдоволені діями іноземних агентів Росії. Їм тут нічого робити», - кажуть активісти.

comments powered by HyperComments