Порушення обіцянок місцевою владою спровокує в Чернівцях спорудження нових барикад

Світлана Куропій  |  Субота, 8 лютого 2014, 15:03
Іван Мунтян, голова фракції "За Батьківщину" в обласній раді, закликає громадян продовжувати боротьбу за незалежність і народовладдя.
центральна площа Чернівців

Він вважає, що кожна домовленість з владою – це вже перемога, а легалізація Народної ради у Чернівцях – це особливий успіх та результат боротьби. Адже за словами опозиціонерів, провладна партія та її представники у обласній раді раніше зовсім не звертали уваги на  ті пропозиції, які  пропонували представники опозиційних сил, не підтримували їх пропозиції та доповнення.

Дійшовши згоди з керівництвом області,  «народнорадівці» погодилися зняти створені навколо адмінбудівель барикади, але не припинять  захист вже здобутих приміщень.  7 лютого Іван  Мунтян запевнив, що якщо  влада не виконуватиме домовленостей,  укладених з народом, то барикади зведуть  знову в найкоротші терміни.
Нагадаємо, що опозиціонери бажають отримати у Чернівецькій облраді посаду першого заступника голови. На їхню думку, це  дозволить опозиції контролювати владу, впливати на ухвалення рішень і перебувати в гущі подій.

А в неділю 9 лютого центральна площа Чернівців опівдні збиратиме черговий Майдан та Народне віче. Ініціаторам заходу виступила обласна організація ВО «Свобода» аби своєчасно інформувати жителів міста про події, що відбуваються у країні та області, для пояснення планів та рішень Народної ради.

Фото: Буковинська правда

comments powered by HyperComments