11 лютого 2014

02:57
Сьогодні, 11 лютого, під стінами Львівської обласної ради мешкаці сіл Басівка і Годовиця Пустомитівського району вийшли на пікет, із закликами до влади допомогти їм у боротьбі за земельні ділянки поблизу Львова, які по праву належать селянам.
23:07
Сьогодні, 11 лютого, на черговій сесії Львівської обласної ради планувалося розглянути питання звіту голови ЛОДА Олега Сала про виконання облдержадміністрацією делегованих їй повноважень у 2013 році. Проте, аби проголосувати за недовіру Олегу Салу в сесійному залі не вистачило необхідної кількості депутатів.
20:28
У черговому турі української баскетбольної Суперліги львівська «Політехніка-Галичина» вдома приймала гостей з «Миколаєва». Нав’язати боротьбу господарям у гостей не вийшло. «Політехи» без проблем і надзусиль впевнено розібралися «Миколаєвом» з рахунком .
16:19
Минулими вихідними Штаб національного спротиву прийняв рішення про розширення загонів самооборони за межі Майдану по всій Україні.
16:13
Жителі міста Тернопіль та громадські активісти провели незаплановану перевірку приміщення обласної державної адміністрації (ОДА).