1 лютого 2014

21:12
27-ма сесія Коростенської районної ради 31 січня відзначилась відважним політичним вчинком. Саме під час роботи сесії місцеві депутати від Партії регіонів (їх 34 з 74 депутатів райради, а опозиційна «Батьківщина» має лише 10 депутатів) проголосували за звернення до глави держави, Верховної Ради України, політичних партій та громадських організацій, у якому вимагають проведення позачергових виборів президента та Верховної Ради на основі нового законодавства.
20:51
У посібнику „Новинна інтернет-журналістика” Олександр Амзин пише, що журналіст це – „самостійна бойова одиниця”. Львівські журналісти віднедавна стали навіть більше, ніж просто бойові одиниці. Працівники медіа пройшли тренінг із надання першої медичної допомоги у Товаристві Червоного Хреста, тому зможуть рятувати людські життя.
18:19
Під прискіпливі погляди активістів Євромайданів у Львові потрапляє все більше магазинів, підприємств та установ, що належать чи мають непряме відношення до членів Партії регіонів.
14:14
Активісти Автомайдану Волині вирішили 30-31 січня завітати до найвіддаленіших райцентрів області. На маршруті Луцьк – Ковель - Стара Вижівка - Ратне, тобто дорогою наскрізь з півдня на північ Волинської області, до основної колони долучались місцеві активісти, які супроводжували водіїв обласного центру та висловлюючи свою солідарність.