13 лютого 2014

23:04
Представники «Правого сектора» Львова не дозволили автобусам з військовими виїхати з частини. Останні повинні були виїхати у шість районів міста для патрулювання. Однак на думку протестувальників, у місті немає такої небезпечної ситуації, щоб правопорядок забезпечували військові.
22:40
Маленькі львів'яни підтримали олімпійців і не абичим, а творчістю. Вихованці дитячих клубів Львова взяли участь у конкурсі на підтримку Збірної України на XXll Зимових олімпійських іграх. Малюки зобразили такі зимові види спорту як біатлон, фігурне катання та хокей, надавши своїм роботам патріотичні мотиви.
22:16
Після футзального Євро-2014, яке провели в Бельгії, українська збірна зуміла зберегти за собою позицію у рейтингу європейських збірних. Як і до європейської першості, так і після неї, збірна України з міні-футболу посідає 5 місце.
19:57
Сьогодні з 12.00 до 13.00 у Львові, як і в інших містах України, відбувся попереджувальний страйк. Громадяни, які підтримують позицію Майдану, покинули свої робочі місця та вийшли на вулиці міста.
20:16
Світова історія ХХ століття знає три жахливі геноциди: вірменський, єврейський та український. Проте якщо перші два добре задокументовані й відомі в світі, то з українським інша ситуація.