Волейбол. "Кажани" вдруге поступилися "Фавориту"

Дмитро Майстренко  |  Субота, 11 січня 2014, 17:32
У другому матчі восьмого туру львівський волейбольний клуб "Барком-Кажани" вдруге не зумів нічого протиставити лубенському "Фавориту". Гості впевнено провели й другу зустріч туру у Львові і переможцями повертаються додому. Сьогоднішня зустріч між командами закінчилася з рахунком 1:3 на корись "Фаворита".
Волейбол. "Кажани" вдруге поступилися "Фавориту"

"Барком-Кажани" (Львів) - "Фаворит" (Лубни) 1:3 

Реваншу львівській команді взяти не вдалося. Другий раз поспіль «Кажани» програли лідерові чоловічої волейбольної Суперліги в себе вдома. А гості Львова після сьогоднішньої перемоги зміцнили свої позиції на вершині турнірної таблиці.

У сьогоднішньому матчі місцевий клуб «Кажани» розпочав гру значно краще, ніж учора. Хоча на початку партії господарям не вдалося захопити ініціативу, проте ще до середини першої частини поєдинку вони зуміли вирівняти гру, а пізніше й перехопити ініціативу. На першу технічну перерву команди пішли за переваги у три очки «Фаворита». Та підказки головного тренера львів’ян відразу дали свої результати. Вперше господарі вийшли вперед за рахунку 13-12. І потім вже не втрачали своєї переваги. Так, перша партія закінчилася з очковим доробком 25-21, сильнішими були «Кажани».

Однак у другій партії лубенський «Фаворит» показав, хто фаворит сьогоднішнього матчу. Гості від першої подачі вийшли вперед  і не дозволяли «Кажанам» абсолютно нічого зробити на майданчику. Агресивна гра в атаці й впевнені дії на прийомі  дозволили лубенським волейболістам  відірватися в рахунку. Навіть тайм-аути Віктора Михальчука не допомагали його підопічним щось змінити на волейбольному майданчику. У підсумку «Фаворит» виграв партію з рахунком 17-25 і зрівняв результат за партіями – 1:1.

У третій частині гри перевага гостей стала ще більш відчутною. Переможні перші три розіграші дали певну психологічну перевагу гостям Львова. І на першу технічну перерву команди пішли за рахунку 3-8 на користь «Фаворита». Далі гості з Полтавщини не збиралися скидати обертів і впевнено нарощували свою перевагу, довівши її перед другою технічною перервою до шести пунктів. Після цього господарі остаточно зламалися і до кінця партії зуміли набрати лише чотири очки. Таким чином, «Фаворит» закінчив партію з рахунком 14-25, і вийшов уперед у матчі.

Остання партія не піднесла жодних сюрпризів. За сценарієм останніх двох частин гри поєдинок проходив повністю під диктовку «Фаворита». Гості не дозволяли собі розслабитися ні на секунду. І впевнено довели гру до переможного кінця, завершивши вікторією четверту партію і матч загалом.

Отже. Львівський клуб двічі поступився у стартових матчах нового року. Однак суперником львів’ян була одна з найсильніших команд України. Після цих матчів господарям немає чого занести собі до активу. Натомість гості зміцнили свої позиції на верхівці турнірної таблиці. 

comments powered by HyperComments