На львівському Євромайдані сталася сутичка (ВІДЕО)

Валерій Шмаков  |  Вівторок, 26 листопада 2013, 19:22
Під сценою львівського Євромайдану сталася сутичка. За попередньою інформацією конфлікт стався через те, що охоронці майдану не впізнали один одного, проте не виключається і варіант провокації.
На львівському Євромайдані сталася сутичка (ВІДЕО)

Зокрема, після виступу барда Зеника один із ведучих підійшов до мікрофону і повідомив, що невідомі люди заблокували прохід на сцену та попросив у натовпу закликати їх добровільно піти.

Згодом до сцени почала стягуватися охорона Євромайдану – хлопці в камуфляжних куртках, які стали радитися як діяти далі. В цей час на невідомих людей зі сцени направили прожектор та стали знімати на відео. Дехто з них закривав своє обличчя банданами. Ведучі знову закликали натовп попросити піти невідомих осіб і Євромайдан проскандував "Ганьба!" провокаторам.

Після цього хлопці з охорони стали відтісняти невідомих гостей від сцени за парапет, виникла коротка шарпанина.

«За сценою сутичка!», - прозвучало зі сцени і на підмогу охоронцям поспішили люди з натовпу, після чого невідомих остаточно відтіснили за парапет. Згодом як повідомив зі сцени один з ведучих, заблокувати вхід намагалися представники ВО «Свобода», проте за декілька хвилин ведуча Софія Федина заявила, що конфлікт виник через те, що хлопці з охорони не впізнали один одного.

За попередньою інформацією в результаті штовханини ніхто травм не отримав. Одному з охоронців розірвали куртку, тож зі сцени попросили у присутніх на майдані позичити йому верхній одяг.

comments powered by HyperComments