На Євромайдані закликають блокувати автомобілі ДАІ, аби не перешкоджали автобусам їхати в Київ

Валерій Шмаков  |  Вівторок, 26 листопада 2013, 04:10
Працівники ДАІ на Львівщині розпочали справжню блокаду автобусів із протестувальниками, які прямують до Києва. Як уже повідомлялося, у м. Дрогобич та ряді інших населених пунктів Львівської області ДАІ не випускають автобуси до столиці.
На Євромайдані закликають блокувати автомобілі ДАІ, аби не перешкоджали автобусам їхати в Київ

«Перевізники дзвонять у прес-центр і повідомляють, що по всій Львівській області ДАІ затримують автобуси на Київ», - інформують в одній із соцмереж організатори львівського Євромайдану.

Зокрема, вчора ввечері на вул. Коперника, поблизу Тюрми на Лонцького у Львові ДАІ на годину затримали автобус з людьми, вилучивши у водія документи начебто для перевірки. Проте, згодом автобус таки відпустили.

«Автобус відпустили і повернули водіям документи. За словами водіїв, даївці забрали документи для перевірки, потім приїхали "капітани", і продовжили перевірку. Точніше замкнулися у машині і сиділи знімали на камеру молодь, яка оточила машину і кричала "Ганьба". Затримала автобус приблизно на годину. І, звичайно ж, причини такої затримки не пояснили», - зазначають активісти.

Проте згодом, цей же автобус, який зупиняли на вулиці Коперника, знову зупинили на виїзді зі Львова.

«Документи у водіїв не забирали, з даївцям говорять хлопці з "Дорожнього контролю". Подейкують, що це ті самі даївці», - пишуть у Фейсбуці організатори Євромайдану.

Окрім цього, за їхніми словами, ще один автобус зупинили біля ЛАЗу.

«Не відпускають, висаджують людей», - сказано у повідомленні.

Також, як стало відомо, поблизу села Гамаліївка, що біля Львова, даівці зупинили автобус із понад 50 пасажирами і зняли з нього номерні знаки. У свою чергу пасажири перекрили дорогу.

«Із  Гамаліївки повідомляють: даівці обіцяли повернути автобусу номери через 5 хвилин, якщо протестувальники зійдуть з дороги. Активісти зійшли з траси і пропустили машини, але номери їм не повернули. Сказали, що автобус загубив номери по дорозі», - пишуть на сторінці Євромайдан Львів у Фейсбук.

В результаті активісти, які більше трьох годин простояли на київській трасі, змушені були пересісти в інший автобус на Київ. Номерних знаків, які начебто, за версією ДАІ, загубились по дорозі, так і не знайшли. 

Таким чином організатори Євромайдану закликають львів’ян блокувати усі автомобілі даївців.

«Також закликаємо водіїв вранці виїжджати на вулицю Городоцька, 124 до відділення ДАІ у Львівській області і блокувати виїзд машин на роботу», - закликають активісти Євромайдану.

Відео: користувач Nazary92

comments powered by HyperComments