20 червня 2013

22:34
Сьогодні біля Латинського кафедрального собору на вул. Галицькій всі бажаючі мали змогу здійснити свою мрію – зіграти на піаніно. Такий цікавий подарунок зробив львів’янам і гостям міста молодий музикант на ім’я Маркіян Мацех.
21:40
Польський гурт Karbido виступив у Львові вчора з унікальним аудіоперфомансом „Столик”. Місто Лева є одним з трьох міст України (Київ, Львів, Одеса), які митці відвідали в рамках міні-туру. Гурт презентував власну творчість на сцені Львівського академічного театру імені Леся Курбаса. Головна родзинка гурту в тому, що музичним інструментом є спеціально сконструйований стіл.
21:17
Крокуючи від пам'ятника Данилу Галицькому до площі Ринок вулицею Галицькою натрапляємо на лінію портретів людей минулого-кінця позаминулого століття. Ряд чорно-білих світлин формату А3 вражають випадкових перехожих, жителів і туристів. Що означають ці світлини, яка їх мета? Відповідь на ці питання дає стенд, який пояснює головну ідею проекту під назвою «Погляд Галичини».
20:55
Дешевше не буде, очікувати на отримання житла задурно – все одно, що на манну з неба. Сподіватися на зниження вартості житла, а також на падіння відсотків по іпотечних кредитах львів’янам марно. Такі песимістичні прогнози роблять практично усі учасники цього ринку — будівельники, банкіри та незалежні експерти. Кожен з них має свої аргументи і вони явно не на користь тих, хто найближчим часом планує придбати домівку.
11:43
Вуличний університет – це дискусійна платформа для обговорення актуальних питань та обміну інформацією. Учасниками можуть стати всі охочі, без жодних стереотипних чи соціальних обмежень. Лекцію на тему: „Минуле як майбутнє” 19 червня прочитав головний редактор порталу „Історична правда” Вахтанг Кіпіані.
23:10
Вікові традиції на сучасний лад знову повертаються в осередок культурного життя України. У добу літнього сонцестояння, 21 червня відбудеться свято Івана Купала. Учасники дійства, яке проходитиме на території паркової зони «Погулянка», матимуть можливість поринути у містичну та загадкову атмосферу давніх звичаїв, доторкнутись ногами і з головою поринути в атмосферу загадкових традицій та народних обрядів.