19 червня 2013

22:31
19 червня на площі Ринок відбувся ще один захід присвячений розвитку міста Львова, що відбувається у рамках проекту «Майстерня міста», – молодіжна відео-майстерня «ЗБОЇЩА FILM PROJECT» продемонструвала відео, присвячене історії Львова, та відбулася презентація від Управління охорони історичного середовища «Чого не можна робити у Львові?», у якій взяли участь не лише жителі міста, але й іноземні волонтери.
16:53
Цими вихідними у Львові пройшов фестиваль «Альфа Джаз фест». Однак дух і атмосфера джазу досі витають у повітрі міста. Підтвердженням цьому є ретроспективна фотовиставка «JAZ-Z» присвячена пам’яті Юрія Юхимовича-Збиха, що мабуть, невипадково збіглася у часі з джаз-фестом.
17:08
Львівська обласна рада учора звернулася до Президента, Кабміну та Верховної Ради зі скаргою на діяльність казначейства. Обласні обранці б'ють на сполох – не проплачених рахунків назбиралося вже на 124 мільйони гривень. Понад те, уже починаються хоча й незначні, але затримки з виплатою зарплати бюджетникам.
16:30
Проїжджаючи дорогою зі Львова до Дрогобича у с. Меденичі важко не помітити величезний у кольорах державного прапора України. Цей дашок належить не концептуальній кнайпі з патріотичною тематикою, не ресторану в українському стилі і навіть не сільраді. Це будиночок лебедів в одному із найцікавіших місць Львівської області – зоопарку «Лімпопо». Про історію його створення, специфіку отримання тварин і перспективи розвитку я цікавилась у власників цього диво-місця – Олександра Метелиці (у відповідях - О.) та Сергія Костіва (у відповідях - С.).
14:49
На Львівщині інспектори ДАІ виявили понад тисячу порушень водіями автобусів. Цифра чималенька, зважаючи, що перевірка тривала менше місяця. Традиційні «гріхи» шоферів – це відхилення від маршруту, перевезення пасажирів понад норму та порушення правил зупинки чи стоянки.
15:03
Яскраве вбрання, танці в стилі рок-н-рол та музика легендарного гурту «Бітлз»… Позавчора львівські фани відтворювали атмосферу 60-х років. Таким чином активісти святкували дні народження своїх кумирів, зокрема, вечірку присвятили Полу Маккартні, якому виповнився 71 рік. Розважали гостей як професійні співаки, так і аматори.