4 червня 2013

16:26
Цьогорічна чемпіонка України львів'янка Наталія Куранакова змагалась на Світовому Чемпіонаті митців із приготування кави «World Barista Championship – 2013», що відбувався 23-26 травня у Мельбурні.
15:56
Дипломатія у Львові має давню історію. Колись у цьому місті були консульства навіть Перу, Венеційської республіки та Японії. Перші згадки про дипломатичних представників у Львові сягають ще 17 століття. Ці маловідомі сторінки Львова відкриває читачеві книга «Leopolis Сonsulari», представлена сьогодні у Палаці Потоцьких.
20:11
Вже в п'ятницю у Львові відбудеться «Ніч храмів». Це показовий захід, покликаний продемонструвати, що християнські цінності в Європі не зникли, а радше навпаки. Про це сьогодні розповів співорганізатор «Ночі храмів» о. Григорій Драус. «У цей нелегкий час християнство в секуляризованій Європі потребує живої реклами нашої автентичної віри. Подібні заходи відбуваються і в Німеччині, Англії, Франції, Чехії, Польщі. Це дасть змогу більше задуматись над християнським корінням Європи, над моральними чеснотами сучасного суспільства», - зазначив о. Григорій Драус. Він також додав, що у Польщі аналогічний захід відбувається вже чотири роки поспіль.