23 червня 2013

01:49
У рамках 20-го Міжнародного книжкового «Форуму видавців у Львові» вже вдруге відбудеться проект «Контекст» - своєрідна школа літературної критики та книжкової журналістики. Проект спрямований на активізацію участі в цих галузях молодих людей, його підтримує Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України».
22:59
Якщо ви побачили на лобовому склі автомобіля напис: «Мені плювати на всіх – паркуюсь, де хочу», знайте, це авто порушника, який припаркувався у неналежному місці, а про це, відповідною наліпкою, нагадали йому учасники громадської ініціативи «Дайте пройти!». Ними цікавились міліція, вони організовували рейди містом. Вони висувають вимоги владі, і водночас починають з себе.
20:14
«Зашків – земля героїв» – фестиваль приурочений до дня народження Євгена Коновальця – завжди вирізнявся специфічною спрямованістю серед інших подібних літніх заходів. Зокрема, й відродженням національного духу серед молоді та пропагандою здорового способу життя. Однак, не всі молоді індивідууми сучасної України розуміють, що таке здоровий націоналізм та патріотизм.