28 червня 2013

21:22
«Шансу втрачати не можна, бо він випадає раз на тисячу років», - так про перспективу проведення Олімпіади-2022 в Україні, перебуваючи сьогодні у Львові відгукнувся віце-прем’єр Олександр Вілкул. Високопосадовець з оптимізмом дивиться в літо 2015 року, коли Міжнародний олімпійський комітет (МОК) назве країну, яка прийматиме чергові Олімпійські ігри.
18:22
Експозиція з такою назвою відкрила свої двері відвідувачам у Музеї мистецтва давньої української книги Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького. Вперше у Львові гості виставки зможуть побачити мистецькі аркуші французьких та американських меню першої половини двадцятого століття зі збірки ресторатора Вардкеса Арзуманяна. На експозиції продемонстровано понад сотня меню, які, свого часу, належали знаменитому паризькому ресторанному критику князю Курнонському.
01:49
Юрій Луценко, ініціатор громадського руху «Третя Українська Республіка», здійснює зараз презентаційні поїздки по Україні для ознайомлення громадськості з новою ініціативою. Серед перших міст, де відбулись зустрічі Луценка з громадськими активістами, був 26 червня і Харків.