«Ворскла» - «Карпати»: В коментарях

Дмитро Майстренко  |  Неділя, 10 листопада 2013, 17:17
У матчі шістнадцятого туру української Прем’єр-ліги полтавська «Ворскла» і львівські «Карпати» розіграли результативну нічию. Матч закінчився з рахунком 2:2. Вашій увазі пропонуємо коментарі головних учасників цього поєдинку.
«Ворскла» - «Карпати»: В коментарях

Львівська команда двічі по ходу матчу була попереду, але не зуміла втримати перемогу. У складі «Карпат» відзначилися Сергій Зеньов та Володимир Костевич. Господарі на це відповіли влучними пострілами Володимира Чеснакова та капітана Арменда Даллку. Детальніше про цей матч читайте в матеріалі «Карпати» не зуміли взяти реванш у «Ворскли».

Олександр СЕВІДОВ, головний тренер «Карпат»

«Хороша, бойова гра, напевно, та гра, про яку говорять банальні слова - ніхто не хотів поступатися. Я думаю, ми не поступилися супернику в боротьбі, забили непогані м'ячі, але й пропустили з двох стандартів. Ну і, знаєте, так, як складалася гра, ситуація на полі - ця нічия для нас - те саме що перемога. Кожне очко в нашому становищі - на вагу золота. Я хлопцям подякував за характер, за самовідданість. А в грі - є ще над чим працювати.

Я думаю, що якби сьогодні забив Васін, ми б досягли реваншу. Я не буду говорити за першу гру. Ми грали «з листа», це був перший тур, у нас навіть обойми не було, якщо не вважати футболістів «дубля». Що стосується «Ворскли», команда зіграна, не перший рік футболісти грають один з одним, відчувають один одного. Команда з хорошими швидкими флангами. Видно, що дружна і об'єднана ідеєю. Я це говорив наприкінці минулого сезону, повторю і зараз. В інших тонах і фарбах вам розповість Вася Сачко. Я не можу більше говорити про «Ворсклу». Не можу сказати, що ми сьогодні були на голову сильніше, але якщо б забили в кінці, я б сказав, що заслужили перемогу. А якщо не забили, то заслужили нічию».

Василь САЧКО,  головний тренер «Ворскли»

«Карпати» вже не ті, які були на початку чемпіонату. «Карпати» досить пристойна команда, вона сьогодні це довела. Олександр Севідов створив дуже боєздатний колектив. І не тільки в матчі з «Ворсклою», вони і до цієї гри виглядали дуже пристойно. Так, сьогодні «Ворскла» зіграла не найкращу свою гру. Ми пропустили два голи, допустивши грубі помилки. Але й забили два м'ячі і не програли. Тому результат вважаю закономірним. Бойова нічия. Треба визнати це, на жаль для «Ворскли».

Арменд ДАЛЛКУ, капітан «Ворскли»

«Ми знали, що львів'яни непоступлива команда, гравці якої постійно борються. Хотіли, звичайно, трохи відірватися від переслідувачів у турнірній таблиці, але трохи сьогодні не пощастило. Прикро пропускати такі голи, як це у нас трапилося сьогодні, втомилися від цього самі, але ж ми сильні духом, а значить впораємося і з цим. Хочу сказати і на підтримку нашої команди хороші слова: молодці хлопці, що не опустили руки після пропущених м'ячів. Так було, як мені здається, справедливо. Останнім часом ми багато сил віддали в таких іграх як з «Дніпром», «Металістом», ще кубок між цим грали. Напевно, трохи втомилися. Зараз пару днів відпочинемо і до наступного матчу відновимо свої фізичні кондиції. У заключних двох іграх цього року потрібно брати максимальну кількість очок».

comments powered by HyperComments