надійне джерело  |  5056 днiв тому 1472
надійне джерело  |  5057 днiв тому 1395
13:10
У статті на основі вироків суду у справах про шахрайство, досліджені суб’єкт, частково об’єктивну сторону, територіальні особливості, кваліфікуючі ознаки шахрайства та покарання, яке найчастіше призначається за шахрайство.
12:48
Епіцентром неприємного політичного скандалу може стати Харків напередодні візиту в Україну держсекретаря США Хілларі Клінтон, якщо проти керівників громадських організацій, які написали листа Бараку Обамі, буде порушено кримінальну справу. Підписанти стверджують, що їм «шиють» кримінал за статтею КК України «Злочин проти основ національної безпеки України». На їх думку, стиль і мета «розкрутки» справи нагадують методи НКВС 30-х років.
18:47
Про надмір навчальних закладів в Україні, схоже, заговорили на усіх рівнях. Мовляв, кількість вишів досягла критичної межі і якнайшвидше треба розпочати відповідну освітню реформу, яка б їх скоротила та підвищила якість освіти. От тільки поспіхом проблеми не розв’яжеш, а радикальні кроки без серйозного підґрунтя можуть не тільки не врятувати занепалу, на думку міністра освіти і науки України Дмитра Табачника, освіту, а й нашкодити їй. Особливо гостро це питання зазвучало в культурній та освітній столиці України – місті Львові.
18:26
З кожним роком в Україні збільшується кількість людей заражених венеричними інфекціями. Причинами таких наслідків є проституція, бідність, соціальна неадаптованість, низький рівень медичних закладів тощо. Але держава не повинна стояти осторонь цих проблем. Адже однією з причин поширення венеричних захворювань є реклама невідповідних ліків.