надійне джерело  |  5020 днiв тому 1268
надійне джерело  |  5021 день тому 1414
надійне джерело  |  5022 днi тому 1368
надійне джерело  |  5024 днi тому 1333
13:06
Щоб не привертати великої уваги журналістів та представників громадськості, Парк Горького вирубують поступово. Валять майже кожного дня по кілька дерев та продовжують земляні роботи. Звісно, що написанням статті про вирубку трьох чи двох дерев журналісти здебільшого займатись не будуть і громадськість не буде гарно проінформована. Крім того, про Парк Горького написано дуже багато і для більшості читачів цікавішим може здатися щось інше.
17:13
10 липня Верховна Рада ухвалила новий закон про місцеві вибори. Зараз документ очікує підпису президента. Якщо прогнози багатьох політологів справдяться і Янукович підпише закон, його авторів чекатиме чимало сюрпризів на етапі реалізації запропонованих ними ж статей. Документ народився надзвичайно суперечливим та сирим. Експерти Головного юридичного управління парламенту нарахували в ньому щонайменше 16 невідповідностей різним статтям Конституції, рішенням Конституційного Суду, а також ігнорування Копенгагенського документа ОБСЄ 1990 року та інших документів Ради Європи та ОБСЄ. Суто кон’юнктурне політичне рішення вищої влади країни про проведення місцевих виборів саме 31 жовтня спричинило появу скороспілого «законопродукту». Він не залишає жодних сподівань на оновлення місцевої влади внаслідок демократичної процедури.
15:15
Кожен учасник акцій протесту може бути затриманий органами міліції. Тому дуже важливо знати свої права, які гарантовані вам Кодексом України про адміністративні правопорушення.
14:18
Для тих, у кого встановлено газовий лічильник, держава встановлює норму кількості газових кубів, які можна спалювати за один місяць. Якщо господар будинку у холодний період спалить більше газу, то за залишок від буде сплачувати повну вартість без жодної державної допомоги, а якщо в теплий жовтень чи травень газу буде спалено менше від норми, то такий мешканець у примусовому порядку буде повертати частину грошей назад у відділ субсидії. Ті, хто не мають лічильників сплачують за газове опалення у весняний і зимовий період однакову суму. У них є лише одна малесенька перевага, їм не загрожує примусове повернення грошей наданих відділом субсидії.