надійне джерело  |  3799 днiв тому 4786
17:01
Львівський Євромайдан висунув ультиматум представникам Партії регіонів на Львівщині - до післязавтра вийти з ПР. інакше пообіцяв влаштувати бойкот торговельних марок і компаній, що належать членам Партії регіонів. Таке звернення зі сцени виголосив Отар Довженко, речник Євромайдану у Львові.
14:24
Жодна революція та акції масового протесту не створюють такої катастрофи для пересування Львовом як «несподіваний» прихід зими. Сьогоднішній ранок вкотре підтвердив цю тезу. Через ожеледицю та запізніле реагування комунальних служб більшості львів'ян вчасно потрапити на місце праці так і не вдалося. Ранок вони зустріли, простоюючи в заторах спровокованих ожеледицею. Виявляється, дороги прибирало лише 7 одиниць техніки на шість районів 730-тисячного міста.
01:03
Сьогодні, 6 грудня, у День Збройних сил України вулицями Львова пройде «Хода миру», до якої закликають приєднатись майбутніх призовників та студентів, а також їхніх матерів, дружин, доньок та взяти із собою по одній червоній троянді.
23:39
На Федерацію профспілок України (ФПУ) чиниться тиск. А вимога голови федерації Юрія Кулика звільнити від мітингуючих приміщення Будинку спілок та Жовтневого палацу є провокацією. Про це сьогодні, 5 грудня, зі сцени львівського Євромайдану заявив голова Об'єднання профспілок Львівщини (ОПЛ) Роман Дацко.