13:16
Голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук звернувся до координаторів Євромайдану у Львові з проханням не використовувати «більшовицьких» методів політичного впливу на інакодумців та не тиснути на членів Партії регіонів. Також він звернувся до послів країн-членів ЄС з проханням звернути увагу на «порушення прав і свобод членів Партії регіонів на Львівщині».
12:03
В неділю з другої спроби мітингувальники під крики «Смерть ворогам» таки знесли останній пам'ятник Леніну у Києві, який досі прикрашав собою Бессарабську площу. Якщо одні побачили в цьому знак повалення старого режиму, то на думку львівського політолога Ігоря Балинського - це чистої води провокація. Мовляв, влада крок за кроком змушує опозицію грати за своїми правилами та переводить протест в звичне для себе протистояння Схід-Захід.
01:33
Якщо фортеця не береться приступом то береться облогою. Таку тезу під час свого виступу з трибуни львівського Євромайдану виголосив народний депутат Юрій Михальчишин.
23:26
Сьогодні, підтримати "Марш мільйона", який проводився у Києві, на львівський Євромайдан вийшло за різними оцінками 15-20 тис.людей. Віче на площі перед пам'ятником Т.Шевченку традиційно розпочалося з молебню і продовжилось виступом громадських, політичних і культурних діячів.