надійне джерело  |  3776 днiв тому 1611
15:40
Львівський клуб вдома не залишив жодних шансів гостям із Донеччини. «Політехніка-Галичина» з різницею у двадцять очок розбила «Азовмаш». Матч закінчився з рахунком 78-58 на користь львів’ян.
23:24
На площі перед пам’ятником Т.Шевченкові у Львові учасники Євромайдану встановили 8 наметів, які розставили у формі кола, та кожен накрили прапором Євросоюзу. За облаштуванням наметів спостерігало декілька працівників міліції. Про це з місця події повідомив кореспондент «Справжньої Варти».
19:45
В останньому своєму матчі осінньої частини сезону «зелено-білі» зіграли в нічию з «Металургом». На останніх хвилинах львівську команду врятував точний удар Олександра Гладкого, який встановив остаточний рахунок матчу 2:2.
14:57
Львівська команда вдома завдає першої поразки у цьогорічному чемпіонаті лідерові Екстра-ліги команді «Єнакієвець». На своєму майданчику «енергетики» здолали футзалістів із Донбасу з рахунком 7:3.
13:38
Виховувати українських дітей у повазі до традицій їхнього народу, його мови та культури – головне завдання, яке сьогодні має виконувати запілля. Від того, яким зростатиме це покоління, напряму залежить майбутнє країни. Як з пелюшок ростити дітей у любові до рідної землі та чому це корисно – розповідаємо далі.
2737
12:58
Справа про банкрутство НПК-Галичина (Дрогобич) отримала неочікуваний розвиток.
1444