12:40
Фінська журналістка Анна-Лєна Лаурен презентувала в Україні свою нову книгу “Невідома ціна свободи. Демократичні революції у Грузії, Україні та Киргизії”. Презентація відбулася у книгарні „Є” за участі самої авторки. Це вже третя книга журналістки, яка виходить українською мовою.
04:10
Працівники ДАІ на Львівщині розпочали справжню блокаду автобусів із протестувальниками, які прямують до Києва. Як уже повідомлялося, у м. Дрогобич та ряді інших населених пунктів Львівської області ДАІ не випускають автобуси до столиці.
23:15
Завтра учасники львівського Євромайдану планують йти пікетувати вищі навчальні заклади Львова, керівництво яких перешкоджає брати участь студентам у мітингах. Про це сьогодні ведучі повідомили зі сцени Євромайдану, які також попросили студентів взяти із собою пластикові пляшки наповнені камінцями, аби створити на пікеті хорошу «озвучку».
17:44
На Євромайдан у Львові ‬ не відпускають студентів юридичного факультету Львівського державного університету внутрішніх справ та Львівського вищого професійного училища дизайну та будівництва, Інституту економіки і менеджменту НУ "Львівська Політехніка".