11:04
Студентів Українського Католицького університету (УКУ) у Львові міліція викликає на допити як свідків по заведених нещодавно різного роду кримінальних справах по факту. Це все робиться для того, аби студенти свідчили на своїх колег. Про це в коментарі для «Справжньої Варти» повідомив Ректор УКУ доктор Богдан Прах.
22:47
Після нічного штурму майдану в Києві народні депутати від Львівщини попросили львів’ян приїхати на майдан в Київ і відстояти своє право жити в демократичній європейській державі.
23:22
Сьогодні, 11 грудня, у Львові євромайданівці пікетували обласну прокуратуру з вимогою припинити політичні репресії. На пікет вийшли тисячі студентів та небайдужих активістів, тож весь проспект Шевченка був заповнений людьми.
22:04
Сьогодні одного з організаторів Львівського Євромайдану, студента Національного університету "Львівська Політехніка" Василя Молдована викликали на допит в прокуратуру. В той час як тривав допит під стінами слідчого відділу прокуратури Львівської області зібрався пікет із близько 200 учасників Євромайдану, які прийшли підтримати активіста.