надійне джерело  |  3751 день тому 1495
надійне джерело  |  3751 день тому 1709
15:11
Сьогодні зранку на площі Ринок у Львові виникла бійка між представниками ВО «Свобода» та активістами організації «Автономний опір». Конфлікт виник під час пікету проти руйнування Шпиталю Шептицького на вулиці Озаркевича.
00:12
Підводний світ риб, креветок та річкових рослин можна оглянути на четвертій загальноміській виставці мікроакваріумів, яка відкрилася у Львові. Організаторами виставки є Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр та Львівський клуб акваріумістів.
00:06
Науковці Львівського музею історії релігії вимагають в негайно відкликати лист Міністерства культури з погрозами до глави УГКЦ Святослава Шевчука як антиконституційний і протизаконний.
20:50
У Львові триває скандал довкола формування місцевого осередку ВО «Майдан». Частина співорганізаторів львівського «Євромайдану» заявила, що ініціативна група, яка представляє інтереси Львівщини на київському Євромайдані, сформована вказівкою «згори» і в ній не витримано принцип рівного представництва громадських, молодіжних та політичних середовищ. І, взагалі, зараз сцену львівського Євромайдану захопили «свободівці», які на власний розсуд вирішують, хто там має виступати.