14:17
На сьогодні, 3 січня на 17:00 заплановані збори з утворення Організаційного комітету (робочої групи) обласного осередку всеукраїнського об'єднання "Майдан". Вони мають відбутись у приміщенні Львівської обласної організації Українського товариства охорони пам'яток історії та культури за адресою: вулиця Коперніка, 40-А.
13:32
У президента Януковича, прем'єра Азарова та секретаря Ради національної безпеки та оборони Андрія Клюєва, як і в його брата — заступника голови Партії Регіонів народного депутата Сергія Клюєва, є справжній експерт з оптимізації сплати податків і приховування кінцевого власника, а простою мовою — «відмивання грошей». Ця людина походить з крихітної альпійської держави Ліхтенштейн, її звуть доктор Рейнхард Прокш.
07:23
Цьогорічний перший день нового року для жителів Львова став не лише початком відліку нового часу, а й ще одним особливим національний святом. Першого січня жителі міста відзначили 105-ту річницю народження голови Проводу ОУН Степана Бандери. Подібна акція проходить не вперше, а її організатором традиційно виступає ВО «Свобода».
05:25
Народний депутат від ВО «Свобода» Ірина Фаріон оголосила про заснування студентської премії імені Степана Бандери. Про це вона повідомила під час смолоскипного маршу з нагоди 105-ї річниці з дня народження голови Проводу ОУН Степана Бандери.
13:38
Виховувати українських дітей у повазі до традицій їхнього народу, його мови та культури – головне завдання, яке сьогодні має виконувати запілля. Від того, яким зростатиме це покоління, напряму залежить майбутнє країни. Як з пелюшок ростити дітей у любові до рідної землі та чому це корисно – розповідаємо далі.
2747
12:58
Справа про банкрутство НПК-Галичина (Дрогобич) отримала неочікуваний розвиток.
1449