20:07
«Ти потрібен у Києві!», «Спаси Україну!», «Якщо не зараз, то коли?», «За неї варто боротися!», «Синку захисти Україну», «Мій татко в Києві – він мій герой!» - саме такі заклики містять листівки, які створив креативний відділ львівського Євромайдану.
14:06
На львівському Євромайдані перед Новим роком відбулось урочисте відкриття «йолки», аналогу київської (не плутати з Євроялинкою, яку можна побачити біля Оперного театру). Щоправда, львівська «йолка» виготовлена зі сміттєвих мішків, тирси і колючого дроту, а також замінована «бімбою» з туалетного паперу.
19:35
Радикальну позицію висловили власники приватного бізнесу Львівщини, щоб захистити Ірину Яремко – члена обласного Штабу національного спротиву.
17:41
У рамках прес-конференції, тематика якої стосувалася здобутків та невдач 2013 року для країни, провідні львівські інтелектуали висловили свої прогнози щодо року прийдешнього. Мирослав Маринович, віце-ректор УКУ, Валерій П’ятак, заступник голови Львівської обласної ради (ЛОР) та Віталій Загайний, керівник Центру громадських ініціатив, поділились своїми припущеннями про те, що принесе країні рік Коня та що потрібно робити нам, свідомим громадянам.