Львів тисне на Галину Герегу. Її «Епіцентри» забарикадовані групою «Економічний бойкот регіоналів»

Борис Недільний  |  Середа, 29 січня 2014, 16:51
Комітет Майдану Львівщини вдається до різних способів тиску на місцевих регіоналів. Так, вже більше місяця низка «народних месників Майдану» об’єдналась у групу «Економічний бойкот регіоналів». Під приціл активістів потрапив, зокрема, відомий на Львівщині бренд «Родинна Ковбаска» - м’ясні магазини місцевого регіонала Олега Барана блокували, «прикрашали» відповідними наліпками, розбили навіть кілька вітрин. Продавці в магазинах зізнаються – через антипропаганду серед львів’ян кількість покупців у «Родинній ковбасці» суттєво зменшилась.
Львів тисне на Галину Герегу. Її  «Епіцентри»  забарикадовані  групою «Економічний бойкот регіоналів»

Проте, збитки, які нині зазнає місцевий регіонал Баран – крапля в морі в порівнянні з тим, яку ціну за своє партійне забарвлення платить сімейство співвласників мережі гіпермаркетів «Епіцентр» секретаря Київради Галини Гереги та її чоловіка, депутата фракції ПР у Верховній Раді.

Набравшись гніву, два дні тому «Економічний бойкот регіоналів» дістався до двох львівських будівельних гіпермаркетів «Епіцентр». Магазини ніхто не захоплював, «коктейлі Молотова» не кидав, камінням вітрини не бив. Протестанти пішли простішим шляхом – натовкли снігом мішки і заблокували ними в’їзд на територію гіпермаркетів. За іронією долі, на барикадах можна розгледіти мішки з логотипом гіпермаркету, котрі ще два дні тому можна було за дві гривні курити безпосередньо в «Епіцентрі». Які збитки сьогодні несуть обидва магазини, не береться казати ніхто, проте однозначно можна стверджувати, що йдеться про чималенькі суми – відвідувачів тут ніколи не бракувало.

Сьогодні, після дводенного мовчання, адміністрація львівських «Епіцентрів» подала голос. «Ми – з народом», - заявили піддані Гереги у Львові. У заяві, поширеній сьогодні по львівських мас-медіа, компанія "Епіцентр К" засудила застосування сили і знущань над людьми. Також висловлено співчуття рідним та близьким загиблих. Окрім того, переконані в «Епіцентрі», діалог та компроміс – рецепт виходу і нинішньої ситуації в державі.

З власних джерел «Справжній варті» відома реакція групи «Економічний бойкот регіоналів» на заяву «Епіцентру». Так, протестуючі не мають наміру розблоковувати в’їзд до магазинів Галини Гереги. Кажуть, стоятимуть на своєму,  допоки співвласниця гіпермаркетів не змінить політичного забарвлення, не зречеться Партії регіонів та не підтримає народ.

Окрім того, зазначають  у Комітеті Майдану Львівщини, вже визначено, хто з місцевих регіоналів стане об’єктом економічних  атак  вже завтра.

Варто зазначити – за два минулі тижні фракції ПР як у Львівській міськраді, так і в Львівській обласній раді саморозпустились (остання - буквально вчора). Проте майданівці вимагають у місцевих регіоналів також скласти партійні квитки.

comments powered by HyperComments