Новини на головну

14:53
Як повідомляється, у Львові затримали очільника регіональної філії приватного акціонерного товариства «Укрзалізниця», коли той отримував десять з половиною тисяч гривень неправомірної вигоди
09:55
Як повідомляється, очільник Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин розповів, що в у нашій країні відбувається безглузда ситуація.
14:46
Стелу з Монумента Слави на вулиці Стрийській розберуть.
08:52
Як повідомляється, вчора на стадіоні “Україна” у місті Львові футбольні вболівальники повісили плакат зі зверненням до міського голови Андрія Садового.
14:34
Стало відомо, що Радехівський цукровий завод обвинуватили у спільній праці з дев’ятьма фіктивними контрагентами.
13:09
Стало відомо, що компанія Suez, яка розташована у Франції, почала цікавитись проектними розробками з виробництва енергії із твердих побутових відходів в Україні.
11:03
Стало відомо, що на сесії Львівської міської ради прийняли ухвалу.
13:50
Стало відомо, що у рамках програми «Питна вода» на 2012 – 2020 роки на Львівщині мають в планах здійснити в 2018 році два проекти у Старосамбірському районі.
12:41
Мер Львова Андрій Садовий вже вдруге призупинив засідання сесії на 15 хвилин. На цей раз через конфлікт  з депутатами про питання червоно-чорного прапора.
12:58
Стало відомо, що починаючи із сьогоднішнього дня, 14 лютого, очільником управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради став Ігор Кобрин.