Новини на головну

16:51
За словами Романа Филипова, директора Департаменту економічної політики, лише близько третини найманих робітників Львівської області отримують зарплату, вищу за її середній показник.
16:19
За січень-жовтень цього року у дорожньо-транспортних пригодах у Львівській області загинуло 234 людини.
17:37
"Справжня Варта" довідалась,  що вже у січні 2018 року Львівська облдержадміністрація разом з перевізниками знову будуть обговорювати питання про зміну тарифів на проїзд на приміських та міжміських обласних маршрутах.
14:07
Прес-служба Львівської міської ради повідомляє, що у період новорічно-різдвяних свят піротехніка часто стає причиною пожеж, травм та опіків різної важкості.
12:13
За повідомленням прес-служби штабу АТО, по українських позиціях далі ведуться обстріли з боку російських агресорів.
10:22
Видання «Апостроф» повідомило про результати виборів в ОТГ, що відбулися 24 грудня в 17 областях України.
14:07
Міністерство внутрішніх справ України на своїй сторінці у мережі Facebook розповіло про порушення, які відбулися під час виборів до 51 окремої територіальної громади.
12:26
В ТВК майже підрахували результати перших виборів у двох об’єднано-територіальних громадах Львівщини – Кам’янка-Бузькій та Мурованській, що відбулися у неділю, 24 грудня.
11:31
Протягом доби, станом на 24 грудня, на Львівщині та на дорогах державного значення у Львівській області трапилося 14 дорожньо-транспортних пригод, в яких були потерпілі.
11:02
"Справжній варті" стало відомо, що прокуратура Львівської області взяла під свій контроль розгляд фактів з приводу можливої реалізації бруківки з вулиць міста Львова.